De tijd vliegt voorbij en 2022 zit er alweer bijna op. Wat een jaar was het, iets meer dan 6 maanden geleden kwam onze eerste collectie online en wat is er in die tijd al veel gebeurt. Ik deze blog post neem ik jullie mee in de afgelopen 6 maanden. 

Het begin van ISANOA

April 2022, dat was de maand dat onze lancering plaats zou gaan vinden. Alles was geregeld, de samples waren akkoord, de fotoshoot gepland en het was alleen nog wachten op de levering van onze eerste bestelling. Wij waren er al helemaal klaar voor! Echter liep het allemaal toch een beetje anders, ondanks dat onze producten al klaar waren ontbrak er nog 1 essentieel onderdeel: de bedeltjes aan alle onze items. Als er iets is wat ik tot nu toe het meest heb vervloekt zijn het die bedeltjes. Eerst werden ze zilver geleverd, toen gevlekt en na 8 weken wachten waren ze eindelijk mooi goud. 

Time to go live!

Na de lancering drie keer uitgesteld te hebben was 8 juni de dag! De website was gevuld met de mooiste foto's, de voorraad was geleverd en het was tijd om online te gaan. Zodra de live was kwamen de eerste orders al binnen, zo leuk om te zien dat er meteen mensen waren die bij een bestelling plaatste. De eerste pakketjes gingen gewoon echt de deur uit!

Na een aantal weken was het alweer tijd voor onze tweede "launch" muse in sky blue. Het was oorspronkelijk de bedoeling dat deze ook 8 juni al online zou komen maar dit duurde uiteindelijk toch net iets langer. En deze kleur, wauw wat werd die goed ontvangen! 

Content content content!

Om onze brand image op te bouwen hebben we de hele zomer gespendeerd aan het maken van content, video's een tripje naar Parijs en super vette shoots!

Een droom campagne 

Na de zomer was het weer tijd voor de lancering van twee nieuwe kleuren. We organiseerde een fotoshoot op een droom locatie in België net buiten Antwerpen. Met twee prachtige modellen legde we de nieuwe kleuren vast. Nooit had ik durven dromen dat we binnen 6 maanden al zo'n fantastisch campagne zouden neerzetten. 

Onze aller eerste halfjaar werd afgesloten op een manier die we nooit hadden durven dromen. Honderden bestellingen van meiden uit Nederland en België. Iedereen die ons het afgelopen halfjaar heeft gevolgd of heeft besteld. Dankjewel. Door jouw kunnen wij onze droom werkelijkheid maken. 

 

Liefs,

21 december 2022 — Isa Hoeksema
Tags: BTS

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.