Artikelen ruilen

Natuurlijk kan het altijd zo zijn dat je nieuwe items toch niet helemaal passen zoals je had gehoopt. In dat geval kan je je artikelen binnen Nederland en België gratis ruilen voor een andere maat (indien beschikbaar).  Buiten Nederland en België kunnen wij geen gratis ruilen aanbieden. Je kan de items dan op eigen gelegenheid naar ons terug sturen, wij sturen de nieuwe maat dan wel kosteloos naar je op! Je dient binnen 14 dagen aan te geven dat je jouw producten wilt ruilen.

Volg deze stappen om artikelen te ruilen:

Heb je advies nodig over je voor welke maat je het beste kan ruilen? Dan kan je een mailtje sturen naar [email protected] 

    • Je kan je ruiling aanmelden via deze link. Hier kan je gratis het label voor ruiling downloaden. 
    • Verpak de artikelen die je wilt ruilen zorgvuldig (de artikelen dienen ongedragen te zijn en voorzien te zijn van alle origineel kaartjes, labels en verpakking om hygiënische redenen kunnen wij artikelen weigeren als duidelijk is dat dit niet het geval is). Plak het verzendlabel op je pakket en breng het naar het postkantoor. De items die geruild moeten worden dienen binnen dagen na ontvangst van het label te worden verzonden.
    • Zodra de ruiling bij ons magazijn binnen is worden de nieuwe items binnen enkele werkdagen gratis naar u toegestuurd! 

* De items die je wilt ruilen worden 28 dagen gereserveerd, hebben wij na 28 dagen de items die je wilt ruilen nog niet binnen kan het zijn dat de items niet meer geruild kunnen worden. Je ontvangt dan een store credit.

Items retourneren na ruiling

Waneer je na het ruilen toch nog wilt retourneren dient dit binnen 7 dagen na ontvangst van de nieuwe artikelen aangemeld te worden.  Let op: Alleen de items die geruild zijn kunnen dan nog worden aangemeld voor retour, voor andere items uit de bestelling wordt de retour termijn niet verlengd, (waneer het om een set gaat kan je natuurlijk wel gewoon de hele set nog retourneren) 

 

Retourneren 

Onze producten kunnen binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket worden geretourneerd. De producten dienen in originele staat te verkeren, (Zorg ervoor dat u het ondergoed over uw eigen ondergoed past. Om hygiënische redenen kunnen wij het retourneren van artikelen weigeren als duidelijk is dat dit niet is gebeurd.) Retouren dienen binnen 14 dagen na ontvangst te worden aangemeld, de dag dat het pakketje wordt geleverd telt als dag 1. Na 14 dagen kunnen we retouren niet meer accepteren. 

Hoe u uw artikelen kunt retourneren

Als je iets wilt retourneren, volg dan deze stappen binnen 14 dagen:

  • Meld je retour hier aan. 

  • Verpak de artikelen die je wilt retourneren zorgvuldig ((de artikelen dienen ongedragen te zijn en voorzien te zijn van alle origineel kaartjes, labels en verpakking om hygiënische redenen kunnen wij artikelen weigeren als duidelijk is dat dit niet het geval is).  Doe er dan een briefje met je naam & order nummer bij, zonder naam en order nummer kunnen we niet zien van wie de zending komt. Als er een hygiënelabel in een artikel zit, moet deze er nog in zitten om een ​​retour te kunnen accepteren.

  • Zorg dat de retour binnen 7 dagen na aanmelding wordt verstuurd

  • Binnen 14 dagen na ontvangst van de retour in ons magazijn zullen we het aankoop bedrag crediteren. 

Als je een beschadigd of verkeerd product hebt ontvangen, stuur dan binnen 7 dagen na ontvangst een e-mail naar [email protected] met je naam en ordernummer. Bij beschadiging graag een foto toevoegen.

 

retour kosten:

Nederland : Brievenbus pakket €4,75 - DPD normaal pakket €5,00 - €6,25 DHL printerloos

België €7,99

Duitsland €13,25.

Je kan de bestelling NIET op eigen gelegenheid retour sturen. 

Retour voorwaarden

1. Gedragen artikelen worden om hygiënische redenen niet terugbetaald of geruild. Deze worden op u kosten naar u terug gestuurd of worden hier weggegooid. Items moeten nog steeds alle tags en labels hebben en in de originele verpakking zitten. Waneer de items niet meer in de originele zakjes zitten wordt hier 3,5euro per artikel voor inrekening gebracht. Waneer de labels of kaartjes van een items zijn verwijderd wordt de retour niet geaccepteerd. Als er een hygiënische voering werd geleverd, mag deze niet worden verwijderd voor omruiling of terugbetaling. Waneer items sterk ruiken naar rook, zweet of onder de haren zitten wordt hier 30% van het aankoop bedrag voor in rekening gebracht. 


2. Wij vergoeden de kosten van uw artikelen volledig minus de retour kosten. Ons magazijn controleert de status van de producten en zal alleen terugbetalen als het voldoet aan ons retourbeleid.


3. Verstuur de aangemelde artikelen altijd binnen 7 dagen na aanmelding van de retour. Waneer een artikel 4 weken na aanmelding nog niet bij ons binnen is wordt deze niet meer geaccepteerd. Waneer je retour na 4 weken nog bij ons wordt geleverd wordt deze retour gestuurd of krijg je een store credit. Aankoop bedragen worden dan niet meer gecrediteerd.


4. Alle prijzen voor artikelen in de uitverkoop zijn alleen geldig tijdens de uitverkoopperiode en als zodanig crediteren of restitueren wij geen prijsverschil voor artikelen die buiten die uitverkoopperiode zijn gekocht. 

 

5. Als je een cadeau ontvangt bij je bestelling omdat je boven een bepaald bedrag besteld, en je door het retourneren van items onder dat minimale bestelbedrag komt of je de hele bestelling retour stuurt, dien je het cadeau ook te retourneren. Als dit niet gebeurt, wordt de waarde van het cadeau ingehouden op het bedrag dat wordt gecrediteerd.