Welcome to ISANOA

ISANOA intimates is een lingerie merk gevestigd in Nederland. Een merk geboren uit een passie voor lingerie. Onzichtbaar voor de buitenwereld, alleen voor jou, zorgt de juiste lingerie dat je je nog mooier, krachtiger en zelfverzekerder voelt. Met elegante silhouetten en luxe materialen daagt ISANOA je uit om jouw mooiste zelf te zijn.

Waar we in geloven

Met onze intimates willen we vrouwen hun eigen schoonheid laten zien. Wij zijn ervan overtuigd dat er in elke vrouw een muse schuil gaat. De basis van wie je bent, een oneindige bron van inspiratie, motivatie en fascinatie. Ze is uniek en authentiek, er is niemand zoals zij. ISANOA is hier om je te helpen je innerlijke muse te vinden en naar haar diepste verlangens te luisteren. ISANOA zal je blijven verrassen met mooie, elegante intimi waar je van gaat stralen.

Zorg goed voor jezelf, luister naar je eigen verlangens en voel je mooier dan ooit tevoren.

It's all about you

Made with love Adjustable styles Confidence boosting design

Maat & design concept

Lingerie die met je mee beweegt, de uitstraling en het comfort van een bralette met de support van een bh. Dat is wat ISANOA vrouwen wil bieden.

In onze ogen is het traditionele lingerie maten systeem achterhaald. Je bh kan de ene dag perfect passen en een week later te ruim of te krap zitten. Het vrouwelijk lichaam is continu in verandering, maar het huidige bh systeem beweegt niet mee. Bij ISANOA zeggen we gedag tegen stugge bh-beugels, harde cups en banden met maar drie standen. ISANOA levert lingerie die met je mee beweegt.

Bh’s gemaakt van elastisch kant, zachte cups, flexibele beugels die zich vormen naar jouw borst en een band die precies op jouw omvang kan worden afgesteld. Een bh die niet bij elke verandering in je lichaam vervangen hoeft te worden, een bh die jouw lichaam volgt.

Founders note

Isa Noa

Als klein meisje was ik al verliefd op mooie lingerie. Ik keek uren lang naar lingerie shows, ik vond het prachtig. Sinds die tijd spookte het ontwerpen en ontwikkelen van mijn eigen lingerie continu door mijn hoofd.

Na mijn opleiding aan het Amsterdam Fashion Institute wist ik dan ook meteen zeker: ik ga mijn droom achterna en mijn eigen lingerie merk moet nu werkelijkheid gaan worden. Na een jaar hardwerken om te realiseren wat ik voor ogen had, is het hier nu dan eindelijk: ISANOA intimates, comfortabele, sexy lingerie die met je mee beweegt. Ethisch verantwoord geproduceerd in Europa.