We kennen allemaal de standaard beugel bh, een bh met gevoerde cups waar je borsten binnen vallen. Een unpadded bh is een niet-voorgevormde bh die de natuurlijke vorm van je borsten volgt. Dit type bh heeft een comfortabele pasvorm dankzij de flexibele vorm en cups zonder vulling. Niet-voorgevormde bh's geven een bescheiden decolleté en natuurlijke lift van de borst. 

Bekijk onze unpadded BH's.

Het verschil tussen een unpadded en padded bh

Het verschil tussen een voorgevormde en een niet-voorgevormde bh is het gebruik van foam in de cups. De voorgevormde bh heeft padded cups waardoor je borsten er rond en vol uitzien. Door deze cups kun je zeker zijn dat je tepels niet zichtbaar zijn. Onder een unpadded cup kunnen je tepels zichtbaar zijn. Een niet-voorgevormde bh heeft geen microfiber in de cups. De niet-voorgevormde cups zijn gemaakt van een zachte stof en volgen de natuurlijke vorm van je borst. 

3 reden om voor een unpadded bh te kiezen 

Wil jij nou graag een keer iets nieuws proberen? Dan zijn hier 5 redenen om te kiezen voor een unpadded beugel bh. 

1. Het comfort 

Het grootste voordeel van een unpadded bh is het comfort. Waar bij een gevoerde bh jouw borst in de cup moet passen, vormt de cup bij een unpadded bh zich naar jouw borst. Ze zijn vaak gemaakt van heerlijke zachte stoffen en doordat ze dunner zijn en meer mee bewegen met jouw lichaam voel je de bh nauwelijks zitten.

2. Lekker luchtig 

In de zomer zijn unpadded bh’s de perfecte opties! Er zit geen dikke vulling in die zorgt voor zweterige boobies, de stof adement en je boobies blijven heerlijk fris & cool!

3. Super sexy 

We willen niet zeggen dat padded bh’s niet sexy kunnen zijn, maar zeg nou eerlijk? Een unpadded bh van kant is toch gewoon super sexy! De natuurlijke vorm van de borst wordt benadrukt en door het kant zie je de huid heen. Hoe fijn is het dat jouw meest sexy bh’s ook de aller comfortabelste kunnen zijn?

Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen voorkeur als het aankomt op bh’s. De een houd van gevoerde bh’s en de andere kiest liever voor een beugel loze bralette of unpadded beugel bh en dat is helemaal oké; Draag waar jij je goed & mooi in voelt!

21 december 2022 — Isa Hoeksema
Tags: Lingerie

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.