Voor veel vrouwen begint elke dag het zelfde: je doorzoekt je ondergoed lade opzoek naar de perfecte items om onder je outfit van de dag te dragen. Je wilt iets wat comfortabel is maar waar je je wel sexy in voelt! Die ondergoed lade vol saaie basisbeha’s en ondergoed dat net niet lekker past ben je helemaal zat. Het is tijd voor iets nieuws. 

Dus babe, je weet wat je te doen staat: let’s go buy some cute lingerie! 

Voordat je helemaal los gaat, neem je genoegen met deze complete gids met 5 do's en don'ts bij het kopen van lingerie die je voor altijd zult koesteren.

 

Learn your bra size!

Waneer je opzoek gaat naar een nieuwe bh ben je vaak geneigd om te kiezen voor de maat die je al jaren draagt. Maar wist je dat 80% van de vrouwen niet de juiste bh maat draagt? Een te kleine of te grote cup, een te strakke omvang of bandjes die van je schouders af vallen kan het draag comfort van een bh enorm verminderen. Je maat kan elk jaar veranderen and so should your bra!

Het dragen van de juiste bh maat heeft veel voordelen. 

  1. Het verbetert je postuur - een goed passende bh kan er voor zorgen dat je rechter op staat doordat je borst op de juiste manier ondersteunt wordt. 
  2. Je outfit komt mooier uit - waneer je een bh draagt die goed past staat je outfit vaak nog mooier! 
  3. Het geeft je zelfvertrouwen een boost! - Zodra je een bh draagt die perfect past zul je merken dat je je meteen een stuk zelfverzekerder voelt. 

Weet je nou niet welke bh maat je hebt volg dan deze instructies! Kom je er toch niet helemaal uit adviseren wij je om bij je bh maat bij een lokale boutique je bh maat op te laten meten. 

 

Get touchy

Dat een bh comfortabel is, is voor veel vrouwen het aller belangrijkste. Neem daarom goed te tijd om een bh aan te voelen. Bekijk de stof, hoe voelt de stof op de huid? Kriebelt het of voelt het juist zacht? Ook is het belangrijk om goed naar de afwerking te kijken: zitten er punten in de bh die zouden kunnen gaan irriteren? Denk hier bij aan slecht afgewerkte stiksels of een dunnen wire chasing waar je de beugel door heen voelt prikken. 

 

Leer wat werkt voor jou

Elke borst is ander en elke borst heeft een andere soort bh nodig. Zo hebben kleine borsten minder ondersteuning nodig dan grote borsten. Maar ook de vorm van jouw borst heeft invloed op welk model bh voor jouw het beste werkt. Draag je het meeste van je borst volume laag? Dan is een balcony bh voor jou vaak een goede keuze. Draag je je borst volume hoger? Probeer dan een een plunge bh. 

Om er achter te komen welk model bh voor jou het beste werkt adviseren wij om van alles uit te proberen en te kijken waar je je het fijnst in voelt! 

 

Quality over quantity 

Waneer je IRL aan het winkelen bent kom je vaak bakken vol met ondergoed voor de laagste prijs tegen. En terwijl dit heel verleidelijk kan zijn, denk dan aan het volgende gezegde: “je krijgt waar je voor betaalt”. En geloof ons, jouw intieme delen verdienen meer dan een slipje van 1,50 

Als het om lingerie draait zijn er tal loze redenen om te kiezen voor kwalitatieve goede items. Bijvoorbeeld:

  • Waneer je investeert in luxe hand gemaakte lingerie is dit echt een verwen moment voor jezelf. Er iets niets beter dan een lingerie set die met liefde is gemaakt en ontworpen. Dat voel je meteen! Daarnaast is het ook een fijn idee dat het ethisch verantwoord is gemaakt :)
  • It’s here to last! Waneer je lingerie van goede kwaliteit koopt gaat deze vaak langer mee dan items van lage kwaliteit. En hoe fijn is het dat je lievelingsdier bh er na een jaar dragen nog steeds mooi is?
  • Kwalitatief goede lingerie doet wonderen voor je zelfvertrouwen! Waneer een item mooi goed gemaakt is voel je dat meteen, met mooie lingerie voel je mooier en straal je dat ook uit. 

 

Zorg goed voor je lingerie! 

Waneer je fijne mooie lingerie hebt gevonden wil je natuurlijk dat dit zo lang mogelijk mee gaat. Lees en volg daarom de care instructies goed! Behandel je lingerie met liefde en aandacht. 

 

Lingerie is er om je mooi te laten voelen, een onzichtbaar laagje die je net dat beetje zelfvertrouwen geeft. Kies vooral iets wat bij jouw lichaam past, iets waarin in jij je mooi en sexy voelt. Be bold, try something new, you might love it :)

 

 

 

 

19 december 2022 — Isa Hoeksema
Tags: Lingerie

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.