Valentijns dag komt er aan en ondanks dat het belangrijk is om de liefde elke dag te waarderen en vieren is het toch een dag om het net wat specialer te maken. Wil jij jouw valentijn verrassen maar weet je niet waar je moet beginnen? Hier zijn een aantal van onze favorieten ideeën 

 

1. Ga samen op pad. plan een romantische date, reserveer een tafeltje bij jullie lievelingsrestaurant of ga naar die film die jullie beide al een hele tijd willen zien. 

2. Spice things up er verras jouw lover met een sexy setje lingerie. 

3. Organiseer een date night @home, kook een romantisch dinner voor twee geserveerd bij kaars licht of plan een movie night met jullie favoriete snacks. 

4. Geen tijd voor een date night? Verras jouw valentijn met een ontbijtje op bed of zorg dat het avond eten klaar staat. 

5. Organiseer een romantische spa-dag voor twee, laat het bad vol lopen, geef en klaar een heerlijke massage met rustgevende muziek op de achtergrond. 

6. Geen een cadeau dat speciaal is voor jouw valentijn. we kennen allemaal de rozen en bonbons, maar een persoonlijk cadeau is toch veel leuker? Maak een foto album van jullie tijd samen of schrijf een mooie brief. 

 

Onthoud natuurlijk altijd dat het aller belangrijkste is dat je verrassing iets is wat jouw valentijn waardevol en speciaal vindt en wat past bij jullie relatie.

02 februari 2023 — Isa Hoeksema
Tags: Lifestyle

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.